About

19:25


Hoi! Ik ben Eline Rewinkel, een enthousiaste en gepassioneerde 24-jarige meid. Mijn liefde voor fotografie en reizen en mijn passie voor marketing (social media) groeide uit tot Eline Rewinkel Fotografie, waar ik al mijn creativiteit ik los kan laten. Op 15 april 2016 klopte ik als 20-jarig meisje op de deur van de Kamer van Koophandel. Sindsdien is Eline Rewinkel Fotografie officieel. 

Fotografie betekent voor mij het vastleggen van herinneringen: een verhaal om op terug te kijken, wat ook gedeeld kan worden met vrienden en familie. Herinneringen die anders nooit meer terugkomen. Samen werken we aan het maken van de mooiste herinneringen, door het bouwen van een band en samen plezier te hebben. Doordat ik zo een idee krijg van wie jij bent, creëren we pure foto’s met emotie in een relaxte omgeving. Het gehele verhaal: van de kleine details tot de speciale momenten.

Ik ben gek op nieuwe steden en hotspots ontdekken en sleep mijn camera het liefst overal mee naar toe: het creëren van herinneringen en het openen van mijn ogen voor de wereld waar we in leven. Dit deel ik vervolgens graag op mijn persoonlijke plekje op internet: deze website en mijn sociale kanalen.

Zie ik je snel voor mijn lens? Je kunt me altijd benaderen door simpelweg een mailtje te sturen naar info@elinerewinkel.nl.


Eline Rewinkel Fotografie


© Eline Rewinkel. Powered by Blogger.